Hof van Jan ná de zomer: nieuwe uitgaven van Arnon Grunberg en A.L. Snijders

Bij de Hof van jan verschenen dit weekend twee nieuwe boekjes, beide beschikbaar in een gewone en in een gebonden editie. Van de gebonden uitgaven kan men per titel maar één exemplaar bestellen.


A.L. Snijders, Eigen weg
 
Wat beleeft een schrijver in een afgelegen woning in coronatijd? Er doet zich weinig menselijk leven voor, zodat men onwillekeurig het menselijke in het dier gaat ontdekken. De schrijver deelt poëzie met de katten, maar wordt – het zal eens een keer niet – uiteindelijk toch teleurgesteld.
Het boekje bevat negen zkv’s en het bevat ook tekeningen van Ted Struwer. De tekst werd met de hand gezet uit de Spectrum en in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Het boekje telt 24 bladzijden en is gesigneerd door de schrijver.
35 exemplaren werden gebonden door Herman van Waarden te Zaandam. Deze gebonden exemplaren kosten € 45. De gewone exemplaren kosten € 16.
[Update 1/9/20 11:48 uur: de gebonden exemplaren zijn inmiddels uitverkocht].

 


Arnon Grunberg, De Haas en de Apocalyps
In de derde aflevering van de Kinderbijbel is Dapperhaas en haar vrienden op zoek naar de Apocalyps, want die is voorwaarde voor de verlossing. Ze denken de laatste Joodse tandarts gevonden te hebben, maar die blijkt toch niet te zijn wat ze dachten. De Apocalyps echter gloort aan de horizon.
Het boekje telt 16 pagina’s en bevat tekeningen van Paul van der Steen. De tekst werd met de hand gezet uit de Spectrum en  in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Het boekje is gesigneerd door auteur en tekenaar.
35 exemplaren zijn gebonden door Herman van Waarden te Zaandam. Deze gebonden exemplaren kosten € 45. De overige, gewone exemplaren kosten € 17,50.
[Update 31/8/20 21:45 uur: de gebonden exemplaren zijn inmiddels uitverkocht].

Van de gebonden uitgaven kan men per titel maar één exemplaar bestellen. Alle uitgaven zijn te bestellen in de webwinkel.