De Hof van Jan: 3 nieuwe uitgaven

Afgelopen week verschenen 3 nieuwe uitgaven bij de Hof van Jan:

Joost Veerkamp, Naar jou (gewone uitgave)


Joost Veerkamp is niet alleen een uitstekende tekenaar, maar ook een begenadigd prozaïst. Nadat hij eerder een aantal verhalen onder pseudoniem publiceerde in De Gids, Tirade en Hollands Maandblad, treedt hij nu onder eigen naam naar voren met een mooi treurig verhaal over een vrouw die een sentimental journey onderneemt naar het eiland waar ze haar enige erotische ervaring beleefde. De gebeurtenissen nemen vervolgens een huiveringwekkende wending.
De tekst is gezet uit de Spectrum en werd – met een tekening van de schrijver – in 130 exemplaren gedrukt onder de Korenmaat.
Het boekje telt 24 pagina’s, heeft het formaat van 18,5×26 cm., is gesigneerd door de schrijver en kost € 20.

 

Joost Veerkamp, Naar jou (gebonden uitgave)


Van de 130 exemplaren werden er 35 gebonden en genummerd door Bas Lafleur. Deze exemplaren werden gedrukt op Zerkall Bütten en bevatten een piëzografie.

De gebonden exemplaren, eveneens gesigneerd door de schrijver, kosten € 60.

 

 

 

Gerard, Gerrit en Jezus van Nazareth

In 1946 bezochten Gerard Kornelis van het Reve en Gerrit Kouwenaar als journalist van resp. Het Parool en De Waarheid de eerste naoorlogse editie van de Passiespelen in Tegelen. Dit boekje is gewijd aan hun verslaggeving van dit evenement.

De tekst is gezet uit de Spectrum en de Gill en werd gedrukt onder de Korenmaat voor het genootschap Zeven Zwarte Handen en andere liefhebbers.

Het boekje telt 12 pagina’s en kost € 9.

 

De uitgaven zijn te bestellen in de webwinkel.