Mooi weer-uitgaven van de Hof

U vraagt zich natuurlijk af wat de Hof van Jan in april in de aanbieding heeft. Welnu, de volgende werkjes:

Marjoleine de Vos,Niet ik die denkt
‘Niet ik die denkt’ is een gedicht van Marjoleine de Vos over leven en dood en over de vraag wat/welke de werkelijkheid is.
Het gedicht is met de hand gezet uit de Polka (want het leven is een dodendans, toch?) en werd in honderd exemplaren op zwaar gevergeerd papier gedrukt onder de Korenmaat. Het schutblad is een bijzonder papier dat kunstig vervaardigd werd in Thailand.
Het boekje telt vier bladzijden en het is gesigneerd door de auteur. Prijs € 10,00. Te bestellen via de webwinkel.

Joubert Pignon, het mooiste gezicht
‘Alle spullen in mijn nieuwe huis kreeg ik van oudere vrouwen, literatuurliefhebsters, soms nog getrouwd maar vaker al verlaten.’

Joubert Pignon is zonder twijfel de meest ‘gedoemde’ ZKV-er van onze tijd. In zijn miniaturen maakt hij ons deelgenoot van zijn dubieuze bezigheden, zijn slechte eigenschappen, zijn drankgebruik en wat je verder maar kunt bedenken bij een moderne ‘poète maudit’.
Het mooiste gezicht bevat drie verhalen, waarin het relatieleven centraal staat. Het boekje is met de hand gezet uit de Spectrum en ademt blauw (the blues). Het telt zestien bladzijden en is geïllustreerd en gesigneerd door de auteur. Prijs: € 13. Te bestellen via de webwinkel.


Let op! 
Kopers van Het mooiste gezichtontvangen gratis een exemplaar van een ander werkje van Joubert Pignon, Invitatie, over zijn correspondentie met het koninklijk huis. Dus: twee voor de prijs van één!