Najaarsweer bij de Hof van Jan

Bij de Hof van Jan verschenen onlangs de volgende nieuwe uitgaven:

 

Arnon Grunberg, De Haas en garagerock
(in gewone en gebonden editie)

Dapperhaas en haar gezellen vervolgen hun tocht naar de Apocalyps en de uiteindelijke verlossing via Kandersteg bij het Meer van Genève, Schaffhausen en Bad Neuenahr. We beleven een operatie aan de voorbenen van het stervende paard, een maaltijd in een sterrenrestaurant, de poging van Dapperhaas om een blinde asielzoeker te genezen en de ontmoeting met een gitarist die met zijn voeten in het water staat door de overstroming van de Ahr. En passant gewordt ons menig inzicht in de menselijke natuur en de gang der dingen in de wereld.

De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum en in 140 exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Paul van der Steen leverde schitterende tekeningen. Het boekje telt twintig bladzijden en is gesigneerd door schrijver en tekenaar. Prijs € 16.

Van de 140 exemplaren van De Haas en garagerock zijn er vijftig gebonden door Herman van Waarden. De prijs van deze exemplaren is € 45. [Update maandag 18 oktober 09.00 uur: de gebonden uitgave is inmiddels uitverkocht]

 

 

L.H. Wiener, Over toeval gesproken

Aan de hand van enkele sprekende voorbeelden laat L.H. Wiener zien dat de bewering van Harry Mulisch als zou toeval niet bestaan, onzin is. Een bijzondere rol in de bewijsvoering is weggelegd voor A.L. Snijders, aan wie Wiener bovendien een kort in memoriam wijdt.

De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum en in honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Ze wordt vergezeld door een uit drukornamentren opgebouwd portret van A.L. Snijders door Alex Barbaix.

Het boekje telt 12 pagina’s en is gesigneerd door de auteur.

Prijs € 15.

 

 

Deze uitgaven zijn te bestellen in de webwinkel