Nieuwe en oude uitgaven

Nieuw: De onderneming Detlev van Heest

Onlangs ontving Detlev van Heest een vragenformulier van de belastinginspecteur. Het antwoord daarop behelst van alles en nog wat, maar niet echt een antwoord op de vragen. Niettemin werd zijn aangifte zonder verdere discussie goedgekeurd. Men kan dit boekje dan ook beschouwen als een cursus ‘hoe houd ik succesvol de belasting van het lijf’. Het boekje is verlucht met een viertal aan de tekst gerelateerde lino’s van Pita Snoeck. Daarbij de belastinginspecteur als pin-up en P.F. Thomése als bediende in een autowasstraat.


Het boekje (21×25 cm.) is met de hand gezet uit de Spectrum en in 120 exemplaren gedrukt onder de Korenmaat op Wool White Merinos van Cordenon. Het telt 20 bladzijden, is gesigneerd door auteur en kunstenares en kost € 25. Te bestellen via de webwinkel.

 

Daarnaast zijn opnieuw enkele exemplaren leverbaar van:


Detlev van Heest, In de hof van Van Eeden

Dit boek van Detlev van Heest, een ontroerend in memoriam voor de hond Vlam, was heel snel uitverkocht. De auteur heeft enkele van zijn exemplaren beschikbaar gesteld voor de liefhebbers. Ze kosten nu € 35. Te bestellen via de webwinkel.