Oogstmaand bij de Hof van Jan

In augustus verschenen twee nieuwe uitgaven bij de Hof van Jan:

Martin Michael Driessen, Oogst

Oogst is een prachtig nieuw verhaal van Martin Michael Driessen, dat zich afspeelt in een warme augustusmaand in Duitsland. Wat een schrijver! Negentiende-eeuwse vertelkunst die geheel van deze tijd is, ja: ‘tijdloos’, dat is het juiste woord.
Paul van der Steen maakte mooie tekeningen bij dit bijzondere verhaal.
De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum en in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Het boekje telt 16 bladzijden en kost € 13. Gesigneerd door auteur en tekenaar.

 

 

 

 

 

 

 

Martin Michael Driessen, Oogst, gebonden uitgave
Van Oogst worden vijftien genummerde exemplaren gebonden door Herman van Waarden. Deze exemplaren komen pas half september beschikbaar. Gesigneerd door auteur en tekenaar.
Prijs: € 45.

P.F. Thomése, In het echt ben ik een personage


In een bijwijlen hilarisch betoog reflecteert P.F. Thomése over zichzelf als personage, in het bijzonder in de J.Kessels-romans. Een onmisbare tekst voor lezers en scriptieschrijvers. Paul van der Steen zorgde voor een passend portret van de schrijver.

De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum en in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Het boekje telt 16 bladzijden en kost € 13.
Gesigneerd door auteur en tekenaar.

 

 

P.F. Thomése, In het echt ben ik een personage, gebonden uitgave
Van In het echt ben ik een personage worden vijftien genummerde exemplaren gebonden door Herman van Waarden. Deze exemplaren komen pas half september beschikbaar.
Gesigneerd door auteur en tekenaar.
Prijs: € 45.

Al deze uitgaven zijn te bestellen in de webwinkel.