Raceweekend in de Hof van Jan

De eerste week van september verscheen bij de Hof van Jan twee nieuwe uitgaven:

 

Ilsaatje, Zo sterk, maar ook zo Lara, met een voorwoord van Arnon Grunberg

 

Het wegwerken van een lijk is is het werk van Ilsaatje zoiets als afwassen na een dinertje voor vrienden.

Arnon Grunberg

Arnon Grunberg leerde Ilsaatje kennen in 2015 toen hij een tijdlang embedded was in de gesloten jeugdinrichting De Koppeling. Er ontstond een band tussen de twee die erin resulteerde dat Grunberg als haar mentor optreedt. Ilsaatje leest bij voorkeur thrillers en ze schrijft.  Zo sterk, maar ook zo Lara is een verhaal van moord en doodslag, maar ook van bijzondere relaties en liefde. Het best is dit werk te karakteriseren als literaire outsider art.
Het boekje is digitaal gezet en geprint in 150 exemplaren. Het bevat prachtige illustraties van Paul van der Steen. Het telt 32 bladzijden en is gesigneerde door Ilsaatje, Arnon Grunberg en Paul van der Steen.

Prijs € 15,00

 

Jannie Regnerus, De stam

Jannie Regnerus viert haar vijftigste verjaardag met een boekje waarin ze een monumentje opricht voor haar ouders. Sfeervolle miniaturen die via de beschrijving van kleine karakteristieke gebeurtenissen een welsprekend beeld geven van de gehechtheid van de auteur aan haar herkomst. De teksten over ‘Mem’ en “Hait’ worden vergezeld door tekeningen van de auteur.

Het boekje telt 12 pagina’s, is met de hand gezet uit de Spectrum en onder de Korenmaat gedrukt in honderd exemplaren. Alle exemplaren zijn gesigneerde door de auteur.

Prijs € 15,00

Beide uitgaven zijn te verkrijgen in de webwinkel.