Verlate lente bij de Hof van Jan

Bij de Hof van Jan verschenen in deze koele lenteweek 3 nieuwe uitgaven:

Paul van der Steen, Het laantje van Eldering

Jeugdige geliefden: hoe ze bij elkaar kwamen en hoe het uitging. In woord en beeld schetst Paul van der Steen een jeugdidylle: ‘tanden die onhandig op elkaar botsen, gezwollen lippen, mijn trotse gevaarte dat resoluut naar de hemel wees’.

De tekst werd met de hand gezet uit de Van Dijck, en, met een tekening van de auteur, in honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Gesigneerd door de auteur/tekenaar.

Het boekje telt twaalf bladzijden en kost € 11.

 

 

Arnon Grunberg, Gehaktbrood

‘Schaamte is een reactie op een vermeende of echte tekortkoming, van jezelf of van mensen met wie je geassocieerd dreigt te worden.’ Zo begint een verhandeling van Arnon Grunberg over een van de belangrijke thema’s van zijn werk. En ja, dat heeft alles met gehaktbrood te maken.

De tekst werd met de hand gezet uit de Spectrum en, met een portret van een gehaktbrood door Paul van der Steen, in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Gesigneerd door de auteur en de tekenaar.

Het boekje telt twaalf bladzijden en kost € 12,50.

 

 

Delphine Lecompte, De kerk is een kwaadaardig bastion

De paus van Rome en zijn organisatie weigeren homoseksuele relaties in te zegenen, wat de meeste homo’s overigens worst zal wezen. De bisschop van Antwerpen liet zich kritisch uit over dit pauselijk besluit. Delphine Lecompte geeft hem en de katholieke kerk in het algemeen onder uit de zak in de van haar bekende adjectievenrijke stijl. De strijd tegen de kerk van Rome is nog niet gewonnen en dient krachtig verder gevoerd te worden.

De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum en werd, met tekeningen van Johan de Zoete, in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Gesigneerd door de auteur.

Het boekje telt twaalf bladzijden en kost € 12.

 

Alle uitgaven zijn te bestellen in de webwinkel.