Zo sluit de Hof van Jan het jaar 2019 af

De Hof van Jan sluit voor 2019 haar deuren en met drie nieuwe uitgaven:

Arnon Grunberg, Is verlossing een denkproces?

In Het boek Haas stelde Dapperhaas het lijden centraal; in Het nieuwe boek Haas preekte zij de verlossing. In Is verlossing een denkproces? gaat de Mensendokter in gesprek met een goeroe over aard en wezen van de verlossing. Deze laatste tekst verscheen eerder in Vrij Nederland.
De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum. Paul van der Steen maakte de omslagillustratie. Het boekje telt acht bladzijden, werd in honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat en is gesigneerd door de auteur.

Het boekje kost € 10.

Hans van Pinxteren, Een bijzondere vangst

De dichter droomt in deze reeks van tien prozagedichten. Hij heeft van doen met Oude Nar en een hardnekkige kaaiman. Hij doet verslag van vreemde gebeurtenissen: een circuscarrière, mysterieuze wandelingen en een eufoor moment in een restaurant.
De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum en in 65 exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Het boekje telt 28 bladzijden en is gesigneerd door de auteur.

Het boekje kost € 12,50.


Anton Lankern, Manns-Bilder. Zehn Gedichte vom gleichen Geslecht

Anton Lankern, het pseudoniem van een Duitse cultuurdrager, geeft in tien gedichten een beeld van het homoseksuele leven in Duitsland. Het zijn beschouwende gedichten waaruit blijkt dat de emancipatiebeweging bij onze oosterburen weliswaar op gang is, maar ook nog wel een opkontje kan gebruiken.
De tekst is met de hand gezet uit de Spectrum en in 30 exemplaren op Zerkall-Bütten gedrukt onder de Korenmaat. Het boekje telt 20 bladzijden.

Het boekje kost € 15.

Alle uitgaven zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.