Nieuws van de Hof van Jan

1. Nogmaals Dimitri Verhulst

NRC_20150306_1_019_article1
Pita Snoeck heeft op verzoek van NRC Handelsblad nog een tweede linoportret gemaakt van Dimitri Verhulst, deze keer mede geïnspireerd op De Schreeuw van Munch. Ook van deze prent is een beperkt aantal exemplaren beschikbaar in de webwinkel. De pagina van NRC is hier te zien.
De eerder door haar gemaakte lino van Dimitri Verhulst is eveneens in de webwinkel te verkrijgen.

 

 

 
2. Ik ben geen zeerover in de Volkskrant

In de Volkskrant van 5 maart werd uitgebreid aandacht besteed aan de bundel Ik ben geen zeerover van Vincent de Haan. Het stuk is hier te lezen. Het boek is te bestellen in de webwinkel en ook te verkrijgen bij Atheneum boekhandel in Amsterdam en Haarlem.

3. Handelseditie van het kattenboek

3D_Van-der-Steen_Negen-en-half-leven-227x300

Onder de titel Negenenhalf leven. Nieuwe en klassieke kattenverhalen is bij uitgeverij Xander een handelseditie verschenen van het indertijd onder de Korenmaat geproduceerde Katten. In dit boek zijn twaalf nieuwe literaire kattentekeningen van Paul van der Steen toegevoegd, met evenzovele verhalen van auteurs als Mensje van Keulen, Rudy Kousbroek, Remco Campert en Philip Huff. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel (ISBN 978 94 0160 373 7). Zie voor meer informatie ook hier.